POLITICA DE CADENA DE CUSTODIA FSC®

 

Des de la Direcció de FELIP UNIGRAFIC SL som conscients de la importància de preservar i protegir el nostre entorn. Compromesos amb la protecció del medi ambient  tenim la intenció de promoure la Gestió Forestal Responsable i la Cadena de Custòdia FSC®. 

 

La implantació d'un sistema de cadena de custòdia ens permet garantir la protecció ambiental dels boscos i assegurar, a través del control en les etapes del procés, que la matèria prima dels productes que venem als nostres clients  prové de fonts responsables i és respectuosa  amb el medi ambient .

 

La Direcció, ens hem implicat a gestionar el control, el seguiment i la manipulació de la matèria prima a fi d’obtenir la Certificació de Cadena de Custòdia d'acord amb els estàndards de Certificació per tal de promoure la gestió forestal responsable i garantir  la protecció ambiental dels boscos.

 

FELIP UNIGRAFIC SL es compromet amb la salut i la seguretat laboral.

 

FELIP UNIGRAFIC SL es compromet amb els valors del FSC® tal com els defineix la política FSC-POL-01-004, i l'organització no està directament o indirectament involucrada en les següents activitats:
a) tala il•legal o comerç de fusta o productes forestals il•legals.
b) violació dels drets tradicionals i humans en les operacions silvícoles.
c) destrucció d'alts valors de conservació en les operacions silvícoles.
d) conversió significativa de boscos a plantacions o a altres usos.
e) introducció d'organismes genèticament modificats en les operacions silvícoles.
f) violació de qualsevol dels Convenis Fonamentals de l'OIT, tal com estan definits en la Declaració de l'OIT relativa als Principis i Drets Fonamentals en el Treball, 1998.

 

A més posa en disposició tots els recursos materials i humans que són necessaris per complir amb aquestes fites marcades.
                                                                                                                 

Òdena, 25 de juliol de 2019
Direcció General

CERTIFICAT FSC cadena de custòdia.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© UNIGRAFIC - 93 805 10 61